Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Camp 92 varmer op til Danmark ‐ Schweiz på vores nye stamsted

Vi er stolte af at kunne præsentere det nye samlingspunkt for tørstige danske fodboldfans der skal i Parken og se landskamp. Camp 92 Natcaféen slår dørene op for første gang den 12. oktober til Danmark ‐ Schweiz. Vær’ med allerede fra kl. 12!

Natcaféen i Gothersgade i København er blevet totalrenoveret. Navnet er bibeholdt, men ellers er intet som det gamle. Det er nu en topmoderne sportsbar med alt hvad dertil hører. Shuffleboard, røverhistorier og fadøl til 29 kroner. Det er hvad du kan forvente, når Camp 92 holder fest inden Danmark ‐ Schweiz.

Meld dig gratis ind i Camp 92 her!

Vi garanterer en sjov og spændende dag med events og underholdning, og vi lover at du ikke går tørstig derfra. Du kan blandt andet teste din paratviden og vinde en masse seje præmier i vores landsholdsquizzer. Vi får også besøg af DBU’s nye fankoordinator, Anders Hagen.

Vi går i samlet flok til Parken (via den nye metrolinje). Dem der ikke har billet til stadion, kan blive og se kampen på baren. Vi kommer tilbage og holder efterfest når kampen er slut. Så kom og vær’ med til en festdag, sammen med en masse andre glade danske fodboldfans. Det bliver skidesjovt.

Program for dagen

12.00: Vi tyvstarter med fadøl til 20 kroner
13.00: Tyvstarten slutter, normale barpriser (29 kroner for fadøl)
14.00: Quiz
15.00: Georgien ‐ Irland vises på TV
15.45: Quiz 2
16.15: Fælles afgang mod Parken
16.35: Afgang Kongens Nytorv (metro)
16.45: Ankomst Trianglen (metro)
16.55: Ankomst Parken
21.00: Efterfest på Camp 92 Natcaféen

Gratis øl til Camp 92 medlemmer

Natcaféen elsker Camp 92. Derfor vil de gerne give den første øl gratis, til alle Camp 92 medlemmer. Det er gratis at blive medlem, og du kan tilmelde dig allerede nu, her på hjemmesiden. Du får din gratis øl ved at henvende dig til Camp 92-crewet på baren. Vi står klar til tyvstart, når baren åbner.

Meld dig gratis ind i Camp 92 her!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0