Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Opvarmningsfest til Danmark – Gibraltar på Camp 92 X Natcaféen

Vi forsætter den gode stemning fra Schweiz kampen, hvor vi havde en fantastisk opvarmningsfest med fulde huse. Denne gang har vi udvidet, så der er plads til endnu flere!

Natcafeen en endnu engang samlingspunktet for tørstige danske fodboldfans der skal i Parken og se landskamp. Camp 92 X Natcaféen slår dørene op allerede fra klokken 14, hvor der bydes på fyraftenspilsner til 20 kroner 🇩🇰🍻

🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Natcaféen i Gothersgade i København er blevet totalrenoveret. Navnet er bibeholdt, men ellers er intet som det gamle. Det er nu en topmoderne sportsbar med alt hvad dertil hører. Shuffleboard, røverhistorier og fadøl til 29 kroner 👏 Det er hvad du kan forvente, når Camp 92 holder fest inden Danmark ‐ Gibraltar 🇩🇰🍻⚽

Vi garanterer en sjov og spændende dag med musik, events og underholdning, og vi lover at du ikke går tørstig derfra. Du kan blandt andet teste din paratviden og vinde en masse seje præmier i vores landsholdsquizzer. Det vil også være muligt at købe Camp 92 t-shirts og halstørklæder i merchandise boden.

Vi opfordrer til fællesmarch mod Parken (nærmere info kommer senere). Dem der ikke har billet til stadion, kan blive og se kampen på baren. Vi kommer tilbage og holder efterfest når kampen er slut. Så kom og vær’ med til en festdag, sammen med en masse andre glade danske fodboldfans. Det bliver skidesjovt 🙌

Program for dagen

👉14.00: Natcafeen åbner & tyvstart, fyraftenspilsner til 20 kroner
👉15.00: Tyvstarten slutter, normale barpriser (kr. 29 for fadøl)
👉15.00: Musik🎤
👉17.20: Quiz 🤔
👉19.00: Fælles afgang mod Parken
👉20.45: Kampstart 🇩🇰⚽
👉23.15: Efterfest på Camp 92 Natcaféen 💥🍺

Gratis øl til Camp 92 medlemmer

Natcaféen elsker Camp 92. Derfor vil de gerne give den første øl gratis, til alle Camp 92 medlemmer. Husk at du kan melde dig GRATIS ind i Camp 92 fællesskabet, og du kan tilmelde dig allerede nu, her på hjemmesiden. Du får din gratis øl ved at henvende dig til Camp 92-crewet på baren. Vi står klar til tyvstart, når baren åbner.

Meld dig gratis ind i Camp 92 her!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0