Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Danmark – Belgien på Proud Mary, lørdag 5. september

Lørdag den 5. september byder vi indenfor på den nye pub, Proud Mary, hvor vi vil se Nations League kampen Danmark – Belgien i fællesskab.

Køb din billet: Entré & 1 øl til Danmark – Belgien på Proud Mary

—- Hvis betalingen driller, kan du tilmelde dig via MobilePay 923535 med efterfølgende navn på mail —-

 

Proud Mary åbner dørene kl. 18.00 og er et lukket arrangement. Derfor skal der købes en billet, som inkluderer entré og 1 fadøl. Prisen for Camp92 medlemmer er kr. 50 og for ikke-medlemmer kr. 65. Det er gratis at melde sig ind.

Corona-krisen gør at vi ikke kan se landskampe i Parken og på udebaner i øjeblikket pga. de restriktioner corona virussen gør i hele verden.

Derfor har vi i Camp92 arbejdet på at stable et arrangement på benene som overholder de gældende corona regler her i landet.

Camp92 er derfor stolte over at kan præsentere landskamps arrangementer på den nye Proud Mary bar i hjertet af København.
Proud Mary (det tidligere Rosie Mcgee´s) er det nye bar flagskib der åbner lige over for Tivoli onsdag d. 9 september. Men VI har fået lov til at lave to fodbold arrangementer derinde og vise baren frem for Danske Roligans inden baren officielt åbner. Nu på lørdag til Nations League kampen mod Belgien og tirsdagens Nations League kamp mod England vil det således være muligt at se kampene i fællesskab med venner og andre roligans på baren.
Pga. corona restriktioner vil de to arrangementer kræve tilmelding ved billetkøb. Det vil umiddelbart ikke være muligt at købe billetter i døren.

Vi har begrænset pladser og de sælges efter først til mølle princippet! Hvis du er en gruppe, så anbefaler vi at I køber billetterne samlet i forhold til seating.

Dørene åbner kl. 18.00 og der vil de første to timer være fadøl (Carlsberg eller Classic) til 25 kr!
Der er kampstart kl. 20.45.
Pubben lukker kl. 02.00.
Vi gør opmærksom på at det er et krav at alle sidder ned. Overholdes reglerne ikke risikerer vi at baren bliver lukket!

Salg af merchandise:

Vi vil inde på pubben også have en bod hvor man købe forskelligt merchandise som fx Vi Er Danskerne T-shirts og den legendariske Klaphat

Køb din billet Entré & 1 øl til Danmark – Belgien på Proud Mary

Se også

Annonce:

Seneste nyt

EM fanbåde med rød-hvid fanfest

Til sommerens EM på hjemmebane, så skal vi på vores danske kampdage virkelig sparke en god fest i gang. Det gør vi med en...

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel spillede hele kampen, da Leicester i London tabte 3-2 til West Ham. Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Schalke 04 fik sæsonen blot 2. sejr i Bundesligaen, da de slog Ausburg 1-0.

Rejseberetning fra Gibraltar

Scenen var sat til at få en på opleveren, datoen var 4 september 2019 og for den punktlige, så slog klokken 19:00 da forventningsfulde glade danske vikinger mødtes i Kastrup.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0