Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

En uforglemmelig udebanetur

Lige om hjørnet starter kvalifikationen til VM i Qatar. Desværre bliver det uden tilskuere og dermed uden fest, farver, stemning og sammenhold som vi kender og savner i denne coronatid. I den kommende tid vil defor vi med beretninger fra Landsholdets fans se tilbage på den seneste kvalifikation, hvor vi havde en masse fede oplevelser sammen. Vi lægger ud med capoen Nichlas Gaarde, der var med på en uforglemmelig tur til Schweiz

Jeg havde tilbage i 2019 bestilt en udebanetur med nogle kammerater til Schweiz med Landsholdsrejser.dk.

Jeg er ofte på udebanetur med mit hold i Danmark (Brøndby), men jeg havde aldrig været på en udebanetur med Landsholdet før. Forventningerne var derfor høje, da vi tidligt om morgenen steg ombord på bussen med afgang fra Valby.

Vi kørte hele dagen gennem Tyskland, hvor vi drak, festede og fortalte røverhistorier. Alle kendte meget hurtigt alle i bussen, og folk snakkede hurtigt sammen på kryds og tværs.
Om aftenen ankom vi til Heidelberg som var vores mellemstation. Her havde de ansvarlige sørget for hotel og booket bord på en burgerbar, så vi kunne få lidt mad. Nogle valgte at feste hele natten på hotellet mens andre, deriblandt undertegnede var trætte efter 12 timers druk gennem Tyskland.

Dagen efter fyldte de ansvarlige bussen op med mere alkohol, og vi kørte mod Basel. En tur der cirka tog tre timer. På de tre timer steg festen i graderne fra minut til minut. Der blev drukket shots, jägerbombs og drinks, mens vi på ophold på en rasteplads gjorde os kampklar med ansigtsmaling og nogle fik farvet håret rødt.

Foto: Robert Hendel

Forventningerne og stemningen var høj, da vi ankom til Basel til det fælles mødested. Alle danskerne festede sammen i flere timer inden vi fælles tog mod Skt. Jakob Stadion.

Kampen var en af de mest vanvittige, som jeg har set i mit liv. Danmark blev spillet baglæns ud af Basel og var bagud 3-0 frem til det 80. min. Pludselig tog fanden ved spillerne, og de vendte det hele rundt. Først til 1-3 og så til 2-3 kort før tid, hvilket tændte op i tribunen.

Danmark lagde et gigantisk pres i overtiden, hvor bolden i sidste minut ryger ud til Kjær, som vipper den ind blandt venner og fjender, og Dalsgaard headede den ind til en EUFORISK jubelscene. Folk fløj rundt i armene på hinanden og væltede rundt i gruppekram af den anden verden.

Efter kampen blev vi alle på stadion i en time og fejrede det gode resultat med en kæmpe folkefest under tribunen. Festen forsatte i bussen de første timer af hjemturen, indtil folk gik kolde.

Dagen efter ankom vi til Valby. Godt mørbankede, men høje på glæde og eufori efter en fuldkommen vanvittig udebanetur med Landsholdet.

Hold op hvor man savner sådanne oplevelser efter lang tid uden social aktivitet og live bold på stadion!!

Foto: Robert Hendel

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0