Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sรฅdan har den danske trup gjort det indtil nu i weekenden

๐—ฆรฅ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—ดรฅ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐˜€๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜๐—ถ๐—น ๐—ป๐˜‚ ๐—ถ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป:

๐—๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—บ ๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—ป scorede fredag aften til 1-1 og var igen anfรธrer, da Fulham pรฅ hjemmebane tabte 1-2 til Leeds i Premier League.

๐—Ÿ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ตรถ๐—ป๐—ฒ var ogsรฅ i kamp fredag aften, da han spillede 81 min. som central midtbane, da Heerenveen spillede 0-0 pรฅ hjemmebane mod Twente.

๐—ฌ๐˜‚๐˜€๐˜€๐˜‚๐—ณ ๐—ฃ๐—ผ๐˜‚๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป kom ind efter 78. min, da RB Leipzig fredag aften vandt 1-0 pรฅ udebane mod Bielefeld.

๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐——๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ, ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ถ๐—ฎ๐˜€ ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป og ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—กรธ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ var alle i startopstillingen da Brentford i gรฅr pรฅ hjemmebane i den engelske Championship fik 1-1 mod Nottingham Forrest. Mathias Jensen blev skiftet ud efter 85 min.

๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐˜€ ๐—œ๐—ป๐—ด๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป spillede 61. min centralt pรฅ midtbanen, da Union Berlin tabte med 5-2 i Frankfurt.

๐—๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ธ ๐—ฉ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ var solid i Southamptons defensiv, hvor han spillede 76 min i 3-0 sejren i FA Cup kvartfinalen pรฅ udebane mod Phillip Billing og Bournemouth. Billing mรฅtte desvรฆrre udgรฅ med en skade efter 77. min.

๐—ž๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐——๐—ผ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด spillede hele kampen, da Nice slog Marseille 3-0.

๐—ง๐—ต๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜€ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐˜† sรฅ hele Dortmunds 2-2 kamp pรฅ udebane mod FC Kรธln fra bรฆnken.

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฆ๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ ๐—ข๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป kom ind i pausen og scorede sejrsmรฅlet, da Bologna pรฅ udebane slog Crotone 3-2.

๐—™๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐—ฅรธ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜„ stod hele kampen for Schalke 04 og havde desvรฆrre en uheldig rolle, da hans klub Schalke 04 hjemme tabte med 0-3 til Borussia Mรถnchengladbach.

๐—™รธ๐—น๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ต๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐˜€๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ดรธ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด:

๐—๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—บ ๐— รฆ๐—ต๐—น๐—ฒ starter pรฅ bรฆnken nรฅr Atalanta er pรฅ besรธg hos Verona i Serie A kl. 12.30 (Tv2Play).

๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฆ๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ starter ogsรฅ pรฅ bรฆnken nรฅr Hoffenheim kl. 13.30 tager imod Mainz i Bundesligaen (Viaplay).

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€ ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป er forhรฅbentligt tilbage fra sygdom, nรฅr Chelsea mรธder Sheffield United i Fa Cup kvartfinalen mod Sheffield United kl. 14.30 (Tv3 Max).

๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐˜†๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—ป og Udinese tager hjemme imod Lazio i Serie A kl. 15.00. Her tager ๐— ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐——๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ogsรฅ imod Torino hjemme pรฅ Stadio Luigi Ferraris. Begge kampe kan ses pรฅ Tv2Play.

๐——๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—น ๐—ช๐—ฎ๐˜€๐˜€ og Valencia mรธder Granada i La Liga kl. 16.15. Pรฅ samme tidspunkt er ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—รธ๐—ป๐˜€๐˜€๐—ผ๐—ป og Cadiz ogsรฅ pรฅ besรธg hos Villareal. Begge kampe kan ses pรฅ Tv2Play.

๐—ก๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ถ ๐—•๐—ผ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป og ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ฑ er sammen med FC Kรธbenhavn pรฅ besรธg hos Randers i Superligaens sidste runde i grundspillet kl. 17.00 (Canal9). Her tager ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€ ๐—Ÿรธ๐˜€๐˜€๐—น og FC Midtjylland ogsรฅ hjemme imod Vejle pรฅ Tv3 Max.

๐—ž๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น og Leicester spiller FA Cup kvartfinale mod Manchester United kl. 18.00 (6โ€™eren).

๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐—ž๐—ทรฆ๐—ฟ og AC Milan mรธder Fiorentina i Serie A kl. 18.00 (TV2 SportX).

๐—ฃ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—บ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—›รธ๐—ท๐—ฏ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ๐—ด skal ogsรฅ i aktion i dag, nรฅr han sammen med Tottenham skal revanchere en uge med dรฅrlige resultater pรฅ udebane mod Aston Villa kl. 20.30 (Xee).

Dagens sidste dansker pรฅ programmet er ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ต๐˜„๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ฒ, som sammen med resten af FC Barcelona skal forsรธge at ligge pres pรฅ toppen i La Liga, nรฅr de er pรฅ besรธg hos Real Sociedad kl. 21.00 (Tv2SportX).

Se ogsรฅ

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland pรฅ Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Christian Eriksen er tilbage: Flere overraskelser i Hjulmands landsholdstrup

Danmarks landsholdstrup til kampene mod Holland og Serbien.ย  Kasper Schmeichel Frederik Rรธnnow Daniel Iversen Rasmus Nissen Alexander Bah Joachim Andersen Victor Nelsson Andreas Christensen Jannik Vestergaard Joakim Mรฆhle Christian Eriksen Philip Billing Christian Nรธrgaard Pierre Emile Hรธjbjerg Mathias Jensen Thomas...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, sรฅ hjรฆlper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrรธrer landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0