Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sådan har den danske trup gjort det indtil nu i weekenden

𝗦å𝗱𝗮𝗻 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗴å𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀𝗵𝗼𝗹𝗱𝘀𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿𝗲 𝗶𝗻𝗱𝘁𝗶𝗹 𝗻𝘂 𝗶 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻:

𝗝𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗺 𝗔𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝗲𝗻 scorede fredag aften til 1-1 og var igen anfører, da Fulham på hjemmebane tabte 1-2 til Leeds i Premier League.

𝗟𝗮𝘀𝘀𝗲 𝗦𝗰𝗵ö𝗻𝗲 var også i kamp fredag aften, da han spillede 81 min. som central midtbane, da Heerenveen spillede 0-0 på hjemmebane mod Twente.

𝗬𝘂𝘀𝘀𝘂𝗳 𝗣𝗼𝘂𝗹𝘀𝗲𝗻 kom ind efter 78. min, da RB Leipzig fredag aften vandt 1-0 på udebane mod Bielefeld.

𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶𝗸 𝗗𝗮𝗹𝘀𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱, 𝗠𝗮𝘁𝗵𝗶𝗮𝘀 𝗝𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 og 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗡ø𝗿𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱 var alle i startopstillingen da Brentford i går på hjemmebane i den engelske Championship fik 1-1 mod Nottingham Forrest. Mathias Jensen blev skiftet ud efter 85 min.

𝗠𝗮𝗿𝗰𝘂𝘀 𝗜𝗻𝗴𝘃𝗮𝗿𝘁𝘀𝗲𝗻 spillede 61. min centralt på midtbanen, da Union Berlin tabte med 5-2 i Frankfurt.

𝗝𝗮𝗻𝗻𝗶𝗸 𝗩𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱 var solid i Southamptons defensiv, hvor han spillede 76 min i 3-0 sejren i FA Cup kvartfinalen på udebane mod Phillip Billing og Bournemouth. Billing måtte desværre udgå med en skade efter 77. min.

𝗞𝗮𝘀𝗽𝗲𝗿 𝗗𝗼𝗹𝗯𝗲𝗿𝗴 spillede hele kampen, da Nice slog Marseille 3-0.

𝗧𝗵𝗼𝗺𝗮𝘀 𝗗𝗲𝗹𝗮𝗻𝗲𝘆 så hele Dortmunds 2-2 kamp på udebane mod FC Køln fra bænken.

𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗮𝘀 𝗦𝗸𝗼𝘃 𝗢𝗹𝘀𝗲𝗻 kom ind i pausen og scorede sejrsmålet, da Bologna på udebane slog Crotone 3-2.

𝗙𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗸 𝗥ø𝗻𝗻𝗼𝘄 stod hele kampen for Schalke 04 og havde desværre en uheldig rolle, da hans klub Schalke 04 hjemme tabte med 0-3 til Borussia Mönchengladbach.

𝗙ø𝗹𝗴 𝗺𝗲𝗱 𝗵𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀𝗵𝗼𝗹𝗱𝘀𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿𝗲 𝗴ø𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗶 𝗱𝗮𝗴:

𝗝𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗺 𝗠æ𝗵𝗹𝗲 starter på bænken når Atalanta er på besøg hos Verona i Serie A kl. 12.30 (Tv2Play).

𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗦𝗸𝗼𝘃 starter også på bænken når Hoffenheim kl. 13.30 tager imod Mainz i Bundesligaen (Viaplay).

𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗮𝘀 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 er forhåbentligt tilbage fra sygdom, når Chelsea møder Sheffield United i Fa Cup kvartfinalen mod Sheffield United kl. 14.30 (Tv3 Max).

𝗝𝗲𝗻𝘀 𝗦𝘁𝗿𝘆𝗴𝗲𝗿 𝗟𝗮𝗿𝘀𝗲𝗻 og Udinese tager hjemme imod Lazio i Serie A kl. 15.00. Her tager 𝗠𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹 𝗗𝗮𝗺𝘀𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱 også imod Torino hjemme på Stadio Luigi Ferraris. Begge kampe kan ses på Tv2Play.

𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝗪𝗮𝘀𝘀 og Valencia møder Granada i La Liga kl. 16.15. På samme tidspunkt er 𝗝𝗲𝗻𝘀 𝗝ø𝗻𝘀𝘀𝗼𝗻 og Cadiz også på besøg hos Villareal. Begge kampe kan ses på Tv2Play.

𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗶 𝗕𝗼𝗶𝗹𝗲𝘀𝗲𝗻 og 𝗝𝗼𝗻𝗮𝘀 𝗪𝗶𝗻𝗱 er sammen med FC København på besøg hos Randers i Superligaens sidste runde i grundspillet kl. 17.00 (Canal9). Her tager 𝗝𝗼𝗻𝗮𝘀 𝗟ø𝘀𝘀𝗹 og FC Midtjylland også hjemme imod Vejle på Tv3 Max.

𝗞𝗮𝘀𝗽𝗲𝗿 𝗦𝗰𝗵𝗺𝗲𝗶𝗰𝗵𝗲𝗹 og Leicester spiller FA Cup kvartfinale mod Manchester United kl. 18.00 (6’eren).

𝗦𝗶𝗺𝗼𝗻 𝗞𝗷æ𝗿 og AC Milan møder Fiorentina i Serie A kl. 18.00 (TV2 SportX).

𝗣𝗶𝗲𝗿𝗿𝗲 𝗘𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗛ø𝗷𝗯𝗷𝗲𝗿𝗴 skal også i aktion i dag, når han sammen med Tottenham skal revanchere en uge med dårlige resultater på udebane mod Aston Villa kl. 20.30 (Xee).

Dagens sidste dansker på programmet er 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗮𝗶𝘁𝗵𝘄𝗮𝗶𝘁𝗲, som sammen med resten af FC Barcelona skal forsøge at ligge pres på toppen i La Liga, når de er på besøg hos Real Sociedad kl. 21.00 (Tv2SportX).

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0