Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sรฅdan har den danske trup gjort det indtil nu i weekenden

๐—ฆรฅ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—ดรฅ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐˜€๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜๐—ถ๐—น ๐—ป๐˜‚ ๐—ถ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป:

๐—๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—บ ๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—ป scorede fredag aften til 1-1 og var igen anfรธrer, da Fulham pรฅ hjemmebane tabte 1-2 til Leeds i Premier League.

๐—Ÿ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ตรถ๐—ป๐—ฒ var ogsรฅ i kamp fredag aften, da han spillede 81 min. som central midtbane, da Heerenveen spillede 0-0 pรฅ hjemmebane mod Twente.

๐—ฌ๐˜‚๐˜€๐˜€๐˜‚๐—ณ ๐—ฃ๐—ผ๐˜‚๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป kom ind efter 78. min, da RB Leipzig fredag aften vandt 1-0 pรฅ udebane mod Bielefeld.

๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐——๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ, ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ถ๐—ฎ๐˜€ ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป og ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—กรธ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ var alle i startopstillingen da Brentford i gรฅr pรฅ hjemmebane i den engelske Championship fik 1-1 mod Nottingham Forrest. Mathias Jensen blev skiftet ud efter 85 min.

๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐˜€ ๐—œ๐—ป๐—ด๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป spillede 61. min centralt pรฅ midtbanen, da Union Berlin tabte med 5-2 i Frankfurt.

๐—๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ธ ๐—ฉ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ var solid i Southamptons defensiv, hvor han spillede 76 min i 3-0 sejren i FA Cup kvartfinalen pรฅ udebane mod Phillip Billing og Bournemouth. Billing mรฅtte desvรฆrre udgรฅ med en skade efter 77. min.

๐—ž๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐——๐—ผ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด spillede hele kampen, da Nice slog Marseille 3-0.

๐—ง๐—ต๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜€ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐˜† sรฅ hele Dortmunds 2-2 kamp pรฅ udebane mod FC Kรธln fra bรฆnken.

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฆ๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ ๐—ข๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป kom ind i pausen og scorede sejrsmรฅlet, da Bologna pรฅ udebane slog Crotone 3-2.

๐—™๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐—ฅรธ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜„ stod hele kampen for Schalke 04 og havde desvรฆrre en uheldig rolle, da hans klub Schalke 04 hjemme tabte med 0-3 til Borussia Mรถnchengladbach.

๐—™รธ๐—น๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ต๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐˜€๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ดรธ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด:

๐—๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—บ ๐— รฆ๐—ต๐—น๐—ฒ starter pรฅ bรฆnken nรฅr Atalanta er pรฅ besรธg hos Verona i Serie A kl. 12.30 (Tv2Play).

๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฆ๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ starter ogsรฅ pรฅ bรฆnken nรฅr Hoffenheim kl. 13.30 tager imod Mainz i Bundesligaen (Viaplay).

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€ ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป er forhรฅbentligt tilbage fra sygdom, nรฅr Chelsea mรธder Sheffield United i Fa Cup kvartfinalen mod Sheffield United kl. 14.30 (Tv3 Max).

๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐˜†๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—ป og Udinese tager hjemme imod Lazio i Serie A kl. 15.00. Her tager ๐— ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐——๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ogsรฅ imod Torino hjemme pรฅ Stadio Luigi Ferraris. Begge kampe kan ses pรฅ Tv2Play.

๐——๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—น ๐—ช๐—ฎ๐˜€๐˜€ og Valencia mรธder Granada i La Liga kl. 16.15. Pรฅ samme tidspunkt er ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—รธ๐—ป๐˜€๐˜€๐—ผ๐—ป og Cadiz ogsรฅ pรฅ besรธg hos Villareal. Begge kampe kan ses pรฅ Tv2Play.

๐—ก๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ถ ๐—•๐—ผ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป og ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ฑ er sammen med FC Kรธbenhavn pรฅ besรธg hos Randers i Superligaens sidste runde i grundspillet kl. 17.00 (Canal9). Her tager ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€ ๐—Ÿรธ๐˜€๐˜€๐—น og FC Midtjylland ogsรฅ hjemme imod Vejle pรฅ Tv3 Max.

๐—ž๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น og Leicester spiller FA Cup kvartfinale mod Manchester United kl. 18.00 (6โ€™eren).

๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐—ž๐—ทรฆ๐—ฟ og AC Milan mรธder Fiorentina i Serie A kl. 18.00 (TV2 SportX).

๐—ฃ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—บ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—›รธ๐—ท๐—ฏ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ๐—ด skal ogsรฅ i aktion i dag, nรฅr han sammen med Tottenham skal revanchere en uge med dรฅrlige resultater pรฅ udebane mod Aston Villa kl. 20.30 (Xee).

Dagens sidste dansker pรฅ programmet er ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ต๐˜„๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ฒ, som sammen med resten af FC Barcelona skal forsรธge at ligge pres pรฅ toppen i La Liga, nรฅr de er pรฅ besรธg hos Real Sociedad kl. 21.00 (Tv2SportX).

Se ogsรฅ

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland pรฅ Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, sรฅ hjรฆlper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrรธrer landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0