Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Nu skulle Videbæk-flaget have været på tur med Landsholdet

Landsholdsfan Arne Stampe Pedersen savner en udebanetur med vennerne

Så er det igen ved at være forår, hvor jeg havde håbet og set frem til nogle ture med kammeraterne, for at følge Landsholdet i fodbold på deres færd mod EM på hjemmebane, og VM i Qatar.

Jeg håber på at vi snart får muligheden for at mødes i festligt lag, synge sange, fortælle anekdoter, og ikke mindst rejse mod nye destinationer med Landsholdet.

Vores VM-gruppe havde lavet det således, at turen kunne være gået mod Israel i disse dage. Et land jeg aldrig tidligere har besøgt, og nok heller står som topprioritet set fra et fodboldmæssigt synspunkt. Men det ville have været en unik chance for at opleve et nyt fodboldland for mig, samtidigt med, at der var gode chancer, for at blive klogere på især religion.

Efterhånden som Coronaen har tvunget lande til nedlukning, så havde man virkelige håbet på en tur med vennerne igen. Det at sidde på en pub og fortælle røverhistorier over en fadøl samt stå og føle stolthed over ens land når nationalmelodien lyder. Dertil ikke mindst at opleve nerven ved en fodboldkamp, hvor ens nationalhold spiller, havde jeg virkelig set frem til.

Jeg håber på at vi snart får muligheden for at mødes i festligt lag, synge sange, fortælle anekdoter, og ikke mindst rejse mod nye destinationer med Landsholdet.

Det er også virkelig mit håb, at vi får muligheden for at opleve spændende destinationer som Færøerne, Moldova og Skotland til efteråret med Landsholdet.

Jeg savner en udebanetur med vennerne og fællesskabet omkring 🇩🇰

KOM SÅ DANMARK

Foto: Privat

Se også

Annonce:

Seneste nyt

EM fanbåde med rød-hvid fanfest

Til sommerens EM på hjemmebane, så skal vi på vores danske kampdage virkelig sparke en god fest i gang. Det gør vi med en...

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel spillede hele kampen, da Leicester i London tabte 3-2 til West Ham. Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Schalke 04 fik sæsonen blot 2. sejr i Bundesligaen, da de slog Ausburg 1-0.

Rejseberetning fra Gibraltar

Scenen var sat til at få en på opleveren, datoen var 4 september 2019 og for den punktlige, så slog klokken 19:00 da forventningsfulde glade danske vikinger mødtes i Kastrup.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0