Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Kvindelandskamp i aften: Irland – Danmark

I aften møder vores kvindelandshold Irland på udebane i en venskabskamp i Dublin. Du kan se kampen på DRTV fra kl. 19.15

Det stærke danske hold har to gange tidligere mødt Irland, hvor det begge gange er blevet til en 4-0 sejr. Seneste opgør var i 2006 til Algarve Cup. Denne gang spilles kampen i Dublin, hvor vi jo har mange gode landsholdsminder de seneste år. Kampen spilles på Tallaght Stadium, hvor der normalt er plads til 8000 tilskuere. Byggeriet af Tallaght Stadium startede i år 2000 men blev grundet juridiske problemer stoppet et år inde i byggeriet. Først syv år efter blev arbejdet genoptaget og stadionet blev indviet 13. marts 2009. Til hverdag huser Tallaght Stadium den historiske irske storklub Shamrock Rovers herrehold, som har hele 18 irske mesterskabstrofæer og 25! pokaltitler i skabet.

De danske kvinder kommer ind til kampen med en succesfuld kvalifikation til EM i bagagen, hvor vi vandt vores kvalifikationsgruppe med 28 point og en vanvittig målscorer på 48-1. Irland sluttede som nummer 3 i deres kvalifikationsgruppe efter Tyskland og Ukraine.

Den danske trup:

Kathrine Larsen, Katrine Svane, Lene Christensen, Luna Gevitz, Rikke Læntver Sevecke, Sara Holmgaard, Sara Thrige, Simone Boye Sørensen, Sofie Svava, Emma Snerle, Josefine Hasbo, Katrine Veje, Nanna Christiansen, Olivia Holdt, Sanne Troelsgaard, Sofie Junge Pedersen, Caroline Møller, Frederikke Skjødt Thøgersen, Kathrine Møller Kühl, Nadia Nadim, Nicoline Sørensen, Pernille Harder, Signe Bruun, Stine Larsen

Se også

Annonce:

Seneste nyt

EM fanbåde med rød-hvid fanfest

Til sommerens EM på hjemmebane, så skal vi på vores danske kampdage virkelig sparke en god fest i gang. Det gør vi med en...

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel spillede hele kampen, da Leicester i London tabte 3-2 til West Ham. Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Schalke 04 fik sæsonen blot 2. sejr i Bundesligaen, da de slog Ausburg 1-0.

Rejseberetning fra Gibraltar

Scenen var sat til at få en på opleveren, datoen var 4 september 2019 og for den punktlige, så slog klokken 19:00 da forventningsfulde glade danske vikinger mødtes i Kastrup.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0