Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel spillede hele kampen, da Leicester i London tabte 3-2 til West Ham.

Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Schalke 04 fik sæsonen blot 2. sejr i Bundesligaen, da de slog Ausburg 1-0.

Jonas Løssl spillede hele kampen for FC Midtjylland i sejren på 4-1 på udebane over AGF.

AC Milan og Simon Kjær slog på udebane lørdag aften Andreas Cornelius og Parma med 3-1. Kjær spillede hele kampen og Cornelius kom på banen i pausen. Samme aften fik Jens Stryger Larsen 86. min, da Udinese hjemme tabte 1-0 til Torino.

Det blev også til spilletid i Serie A for Mikkel Damsgaard, som fik 86. min i hjemmekampen mod Napoli, som de tabte 2-0.

Joachim Mæhle kom på banen efter 63. min og var med til at sikre Atalanta en 3-2 sejr på udebane mod Fiorentina. Atalanta er fortsat med i toppen af Serie A.

Christian Eriksen startede endnu en gang inde for topholdet Inter, som bare buldrer derudaf i Serie A. Christian fik 80 min. i 1-0 sejren og Cagliari. Der var også en startplads til Andreas Skov Olsen og 60. min, da Bologna tabte 1-0 i Rom til AS Roma.

I Tyskland var der fuld spilletid til Thomas Delaney, da Dortmund på udebane vendte 2-0 til 2-3 mod Stuttgart. Yussuf var ikke med i Leipzig’s 4-1 sejr ude over Werder Bremen.

Marcus Ingvartsen kom på banen efter 67 min. og scorede det udlignende mål mod Bayern München, da Union Berlin fik 1-1 på Allianz Arena.

Pierre Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham i 1-3 nederlaget til Manchester United.

Brentford med Matthias Jensen og Christian Nørgaard vandt 5-0 på udebane mod Preston i den engelske Championship. Nørgaard fik fuld tid og Matthias Jensen fik 83 min. inden han blev erstattet af Emiliano Marcondes. Der var yderlige 3 danskere i aktion, da både Roeslev og Bidstrup spillede for Brentford og også Emil Riis var på banen or Preston.

Fredag aften spillede Joachim Andersen fuld tid i Fulhams nederlag mod Wolverhampton.

I La Liga var der fuld spilletid til Jens Jönsson i Cadiz 1-0 sejr over Getafe. Senere lørdag aften kom Martin Braithwaite ind efter 81. min, da Barcelona tabte El Classico med 2-1. Søndag blev Daniel Wass skiftet ud kort før tid i Valencia’s 2-2 kamp mod Real Sociedad. Han nåede dog at score på Valencia 2. straffespark i kampen efter at Soler havde brændt det første.

Kasper Dolberg fik fuld tid, da Nice spille 0-0 hjemme mod Reims.

Lasse Schöne spillede 87 min. da Heerenveen på udebane vandt 2-0 mod Groningen.

Nicolai Boilesen spillede hele Derbyet, da FC København slog Brøndby 3-1 søndag eftermiddag.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0