Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel spillede hele kampen, da Leicester i London tabte 3-2 til West Ham.

Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Schalke 04 fik sæsonen blot 2. sejr i Bundesligaen, da de slog Ausburg 1-0.

Jonas Løssl spillede hele kampen for FC Midtjylland i sejren på 4-1 på udebane over AGF.

AC Milan og Simon Kjær slog på udebane lørdag aften Andreas Cornelius og Parma med 3-1. Kjær spillede hele kampen og Cornelius kom på banen i pausen. Samme aften fik Jens Stryger Larsen 86. min, da Udinese hjemme tabte 1-0 til Torino.

Det blev også til spilletid i Serie A for Mikkel Damsgaard, som fik 86. min i hjemmekampen mod Napoli, som de tabte 2-0.

Joachim Mæhle kom på banen efter 63. min og var med til at sikre Atalanta en 3-2 sejr på udebane mod Fiorentina. Atalanta er fortsat med i toppen af Serie A.

Christian Eriksen startede endnu en gang inde for topholdet Inter, som bare buldrer derudaf i Serie A. Christian fik 80 min. i 1-0 sejren og Cagliari. Der var også en startplads til Andreas Skov Olsen og 60. min, da Bologna tabte 1-0 i Rom til AS Roma.

I Tyskland var der fuld spilletid til Thomas Delaney, da Dortmund på udebane vendte 2-0 til 2-3 mod Stuttgart. Yussuf var ikke med i Leipzig’s 4-1 sejr ude over Werder Bremen.

Marcus Ingvartsen kom på banen efter 67 min. og scorede det udlignende mål mod Bayern München, da Union Berlin fik 1-1 på Allianz Arena.

Pierre Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham i 1-3 nederlaget til Manchester United.

Brentford med Matthias Jensen og Christian Nørgaard vandt 5-0 på udebane mod Preston i den engelske Championship. Nørgaard fik fuld tid og Matthias Jensen fik 83 min. inden han blev erstattet af Emiliano Marcondes. Der var yderlige 3 danskere i aktion, da både Roeslev og Bidstrup spillede for Brentford og også Emil Riis var på banen or Preston.

Fredag aften spillede Joachim Andersen fuld tid i Fulhams nederlag mod Wolverhampton.

I La Liga var der fuld spilletid til Jens Jönsson i Cadiz 1-0 sejr over Getafe. Senere lørdag aften kom Martin Braithwaite ind efter 81. min, da Barcelona tabte El Classico med 2-1. Søndag blev Daniel Wass skiftet ud kort før tid i Valencia’s 2-2 kamp mod Real Sociedad. Han nåede dog at score på Valencia 2. straffespark i kampen efter at Soler havde brændt det første.

Kasper Dolberg fik fuld tid, da Nice spille 0-0 hjemme mod Reims.

Lasse Schöne spillede 87 min. da Heerenveen på udebane vandt 2-0 mod Groningen.

Nicolai Boilesen spillede hele Derbyet, da FC København slog Brøndby 3-1 søndag eftermiddag.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0