Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Fanhotel i København under EM

EM på hjemmebane nærmer sig med hastige skridt og vi glæder os til en masse gode oplevelser sammen i fanfællesskabet omkring Landsholdet.

Fanhotellet under slutrunden er Wakeup Copenhagen, Borgergade. Her samler Camp92 i samarbejde med Landsholdsrejser de danske fans. Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret i hjertet af København og tæt på alle Camp 92’s fanaktiviteter under slutrunden samt den officielle Fanzone på Ofelia Beach.

Der er således 190m til Camp92 faste bar (Natcaféen), 550m til Fanbåde i Nyhavn, 1km til Ofelia Beach, 170m til Hereford Steak hvor vi snart vil præsentere et spændende program. Derudover kører metroen direkte fra Kgns. Nytorv (450m) til Parken via cityringen.

Hotellet minimalistisk design og høj kvalitet og byder på TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Du får en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris og samtidig støtter du den danske fanscene.

Book dine overnatninger her og spar 5% samtidig med at du støtter den danske fanscene. Booking skal ske via linket.

Du kan roligt booke til trods for Covid-19, da der er gratis afbestilling indtil kl. 12.00 på ankomstdagen.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Lær modstanderen at kende: Moldova

På lørdag spiller Danmark imod Moldova, og det er nok ikke et landshold, der vækker mange minder for den danske fodboldfan. Moldovas landshold har...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0