Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Tilskuere tilbage på de danske stadions

I de sene nattetimer blev der forhandlet om genåbningen af Danmark.

Her blev det vedtaget at genindføre “Superligaordningen” på de danske stadions gældende fra onsdag i næste uge. Ordningen gælder Superligaen, 1 division, 2 division, Pokalfinalen samt Landskampene.

Det betyder pludselig, at vi forhåbentlig kan se frem til en god sjat Danske Roligans på tribunerne til den sidste opvarmningskamp, inden det går løs med EM på hjemmebane. Her pudser vi den sidste form af på Brøndby Stadion søndag d. 6 juni mod Bosnien-Hercegovina.

8000 tilskuere i Brøndby

I Brøndby har de i dag meldt ud, at de forventer at lukke omkring 8000 tilskuere ind til Superligakampe, så mon ikke vi kan forvente mindst samme antal tilskuere til landsholdstræningskampen, inden det går løs til EM.

Vi krydser fingre!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0