Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Tilskuere tilbage på de danske stadions

I de sene nattetimer blev der forhandlet om genåbningen af Danmark.

Her blev det vedtaget at genindføre “Superligaordningen” på de danske stadions gældende fra onsdag i næste uge. Ordningen gælder Superligaen, 1 division, 2 division, Pokalfinalen samt Landskampene.

Det betyder pludselig, at vi forhåbentlig kan se frem til en god sjat Danske Roligans på tribunerne til den sidste opvarmningskamp, inden det går løs med EM på hjemmebane. Her pudser vi den sidste form af på Brøndby Stadion søndag d. 6 juni mod Bosnien-Hercegovina.

8000 tilskuere i Brøndby

I Brøndby har de i dag meldt ud, at de forventer at lukke omkring 8000 tilskuere ind til Superligakampe, så mon ikke vi kan forvente mindst samme antal tilskuere til landsholdstræningskampen, inden det går løs til EM.

Vi krydser fingre!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Lær modstanderen at kende: Moldova

På lørdag spiller Danmark imod Moldova, og det er nok ikke et landshold, der vækker mange minder for den danske fodboldfan. Moldovas landshold har...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0