Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Hvem skal lave EM-sangen?

EM på hjemmebane nærmer sig og et af de store spørgsmål er hvem der kommer til at lave den officielle sang sammen med Landsholdet.

Traditionen tro forventer vi at der bliver lavet en officiel EM-sang. Sangene er historisk blevet lavet, når Landsholdet deltager ved slutrunder. Senest var det kongen af Århus, Thomas Helmig, som til VM i Rusland lavede sangen: Hele Danmark op at Stå.

At vi står lige bag ved jer
Står bag ved jer
Ja, vi står lige bag ved jer
Hele Danmark op at stå
Hele Danmark op at stå

Sangene er med til at skabe sammenhængskraft mellem Landsholdet og de danske fans samt skabe en god stemning. Det er sangene vi elsker at skråle med på, både på både ude- og hjemmebane. Det er også sangen, som til slutrunder bliver spillet kort før holdet går på banen. De gamle sange som ”Re-sepp-ten”, En For Alle, Vi Vil Ha’ Sejren I Land er alle nogle vi forbinder med de store kampe og oplevelser med vores danske Landshold.

Spørgsmålet er så hvem som skal lave årets ørehænger af et sommerhit, som med dansk succes næsten er garanti for at blive spillet til ukendelighed i de næste mange år. Rasmus Seebach har tidligere været favorit, men den historiske succes kunne også appellere til Dodo & The Dodos med Kasper Schmeichel i en hovedrolle, som vi kender Frank Arnesen fra. Kunne det ikke være fedt?

Hvem skal lave den danske EM-sang sammen med Landsholdet?
  • Tilføj dit svar...

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0