Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Tre landsholdsspillere var i aktion i går…

I skyggen af den meget omtalte Super League, så blev der i går spillet flere kampe, hvor der var danske landsholdsspillere involveret.

I England var Andreas Christensen tilbage i midterforsvaret for Chelsea i Premier League, hvor de på hjemmebane mødte Brighton. ‘AC’ spillede hele kampen og var stærkt medvirkende til at Chelsea holdt udeholdet fra at score. Desværre for ‘AC’ og Chelsea formåede de heller ikke selv at score, hvorfor de måtte nøjes med det ene point, som akkurat fortsat holder dem i top 4 i Premier League. Der restere 6 kampe.

Ligeledes i England, men i Championship måtte Christian Nørgaard og Mathias Jensen sammen med resten af Brentford nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Cardiff. Det betyder at danskerklubben får rigtigt svært ved at indhente Watford på den direkte oprykningsplads, som de nu er 10 point bagefter med 4 kampe tilbage (Watford 3 kampe). Den danske U21-spiller Mads Roeslev og Emiliano Marcondes spillede også begge i kampen.

I Tyskland blev der spillet Bundesliga i går. Desværre var hverken Frederik Rønnow eller Yussuf Poulsen på banen for hhv. Schalke 04 og RB Leipzig. Begge hold tabte og med nederlaget til Schalke 04, så rykkede de for første gang i 30 år ud af Bundesligaen. Spørgsmålet er så hvor meget spilletid det bliver til for lejede Frederik Rønnow i de resterende 4 kampe.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Groundhopping podcast: VM 2010 fra et fanperspektiv

Dette er tredje afsnit af 10 podcasts, hvor Nicolai Bryde fra Groundhopping.dk tager dig med til Danmarks slutrunder set fra et fanperspektiv. Her i tredje...

Mange danske fans har fået refunderet deres billetkøb

I går sendte UEFA en nedslående besked til mange danske fans, som havde glædet sig til at opleve EM på hjemmebane. UEFA håndtere billetsalget...

Har du en sang til tribunen?

EM på hjemmebane nærmer sig og glædeligvis ser det ud som, at der kommer danske fans på tribunen. Det skal ikke være nogen hemmelighed...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0