Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Tre landsholdsspillere var i aktion i går…

I skyggen af den meget omtalte Super League, så blev der i går spillet flere kampe, hvor der var danske landsholdsspillere involveret.

I England var Andreas Christensen tilbage i midterforsvaret for Chelsea i Premier League, hvor de på hjemmebane mødte Brighton. ‘AC’ spillede hele kampen og var stærkt medvirkende til at Chelsea holdt udeholdet fra at score. Desværre for ‘AC’ og Chelsea formåede de heller ikke selv at score, hvorfor de måtte nøjes med det ene point, som akkurat fortsat holder dem i top 4 i Premier League. Der restere 6 kampe.

Ligeledes i England, men i Championship måtte Christian Nørgaard og Mathias Jensen sammen med resten af Brentford nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Cardiff. Det betyder at danskerklubben får rigtigt svært ved at indhente Watford på den direkte oprykningsplads, som de nu er 10 point bagefter med 4 kampe tilbage (Watford 3 kampe). Den danske U21-spiller Mads Roeslev og Emiliano Marcondes spillede også begge i kampen.

I Tyskland blev der spillet Bundesliga i går. Desværre var hverken Frederik Rønnow eller Yussuf Poulsen på banen for hhv. Schalke 04 og RB Leipzig. Begge hold tabte og med nederlaget til Schalke 04, så rykkede de for første gang i 30 år ud af Bundesligaen. Spørgsmålet er så hvor meget spilletid det bliver til for lejede Frederik Rønnow i de resterende 4 kampe.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0