Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Lørdag var flere danske landsholdsspillere i aktion. Sådan gik det.

Lørdag blev der spillet flere kampe, hvor vores landsholdsdrenge var på banen. Nedenfor får du en lille opsummering af hvordan det gik.

I Serie A blev det til 79 min. for Mikkel Damsgaard, da Sampdoria tabte 1-0 på udebane mod Sassuolo.

Andreas Cornelius leverede igen 2 assist, da han sammen med Parma hjemme tabte 3-4 til Crotone. Det betyder desværre at Parma får meget svært ved at redde overlevelse i Serie A.

I Tyskland var der spilletid til 3 danskere.Thomas Delaney fik de sidste 40 min., da Dortmund på udebane vandt 2-0 mod Wolfsburg. Marcus Ingvartsen spillede 72 min., da Union Berlin slog Werder Bremen 3-1 og Robert Skov fik 61 min., da Hoffenheim spillede 1-1 på udebane mod Freiburg.

Andreas Christensen fik fuld spilletid da Chelsea slog West Ham 1-0 på udebane. ‘AC’ spillede endnu en gang en god kamp.

Både Matthias Jensen og Christian Nørgaard var med da Brentford sikrede sig en playoff plads i den engelske Championship med en 1-0 sejr på udebane hos Phillip Billing og Bournemouth.

I La Liga var der fuld spilletid til Daniel Wass i 1-1 kampen hjemme mod Alaves. Jens Jönsson var ikke med for Cadiz

Lasse Schöne spillede i Holland fuld tid for Heerenveen på den centrale midtbane, da de hjemme tabte med 0-2 til Zwolle.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Lær modstanderen at kende: Moldova

På lørdag spiller Danmark imod Moldova, og det er nok ikke et landshold, der vækker mange minder for den danske fodboldfan. Moldovas landshold har...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0