Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Lørdag var flere danske landsholdsspillere i aktion. Sådan gik det.

Lørdag blev der spillet flere kampe, hvor vores landsholdsdrenge var på banen. Nedenfor får du en lille opsummering af hvordan det gik.

I Serie A blev det til 79 min. for Mikkel Damsgaard, da Sampdoria tabte 1-0 på udebane mod Sassuolo.

Andreas Cornelius leverede igen 2 assist, da han sammen med Parma hjemme tabte 3-4 til Crotone. Det betyder desværre at Parma får meget svært ved at redde overlevelse i Serie A.

I Tyskland var der spilletid til 3 danskere.Thomas Delaney fik de sidste 40 min., da Dortmund på udebane vandt 2-0 mod Wolfsburg. Marcus Ingvartsen spillede 72 min., da Union Berlin slog Werder Bremen 3-1 og Robert Skov fik 61 min., da Hoffenheim spillede 1-1 på udebane mod Freiburg.

Andreas Christensen fik fuld spilletid da Chelsea slog West Ham 1-0 på udebane. ‘AC’ spillede endnu en gang en god kamp.

Både Matthias Jensen og Christian Nørgaard var med da Brentford sikrede sig en playoff plads i den engelske Championship med en 1-0 sejr på udebane hos Phillip Billing og Bournemouth.

I La Liga var der fuld spilletid til Daniel Wass i 1-1 kampen hjemme mod Alaves. Jens Jönsson var ikke med for Cadiz

Lasse Schöne spillede i Holland fuld tid for Heerenveen på den centrale midtbane, da de hjemme tabte med 0-2 til Zwolle.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0