Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

5 danske spillere kan komme til deres 2. EM-slutrunde. Hvad er der sket siden EM i Polen og Ukraine i 2012? Part 2

Til juni kan Kasper Schmeichel, Daniel Wass, Simon Kjær, Lasse Schöne og Christian Eriksen spille deres 2. EM-slutrunde og denne gang på dansk grund. Vi tager et tilbageblik på hvad, som er sket siden de i 2012 stod overfor deres første EM-slutrunde for Danmark i Ukraine og Polen.

Part 2

Simon Kjær stod i 2012 over for siden 2. slutrunde og allerede med 24 landskampe for Danmark til trods for sine blot 23 år. Simon havde netop overstået en sæson på lån i AS Roma, hvor det var blevet til 24 kampe og der var ingen tvivl om at han var den sikre makker til Daniel Agger i midterforsvaret. Simon har i den mellemliggende tid har en flot klubkarriere, hvor han efter AS Roma var forbi franske Lille, det tyrkiske storhold Fenerbache, Europa League sherifferne fra Sevilla, Atalanta. Simon er i dag en bærende kræft i AC Milan og bliver hyldet for sammen med verdensstjernen, svenske Zlatan Ibrahimovic at have bidraget til en hurtig udvikling hos AC Milans

Simon blev i 2009 kåret som årets spiller i Danmark og med Daniel Aggers karrierestop, så overtog han anførerbindet for Landsholdet. I efteråret spillede han hans kamp nr. 100 for Landsholdet på det ikoniske Wembley. Siden er det blevet til yderligere et par kampe, således han står noteret for 105 landskampe. Han er dog ikke den mest målfarlige stopper, og han står kun noteret for 3 mål på det danske landshold, senest i 2016 mod Bosnien & Hezegovina som vi også møder i den sidste opvarmningskamp til EM på Brøndby Stadion.

Hvilken klub er den største som Simon Kjær har spillet for?

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0