Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Det danske kvindelandshold skal en tur til Østeuropa i VM-Kvalen

Der har været trukket lod til VM kvalifikationen for VM 2023 for kvinder, som afholdes i Australien og New Zealand.

Midt i alle nyhederne om det forstående EM har der været fortaget lodtrækning til kvalifikationen til kvindernes VM, som afholdes i 2023 i Australien og New Zealand.

Denne lodtrækning sender Lars Søndergaards tropper på en del rejser til Østeuropa, når VM-kvalen starter op til efteråret. Lodtrækningen ville det nemlig sådan, at Pernille Harder og resten af Kvindelandsholdet ramler ind i følgende modstandere:

Rusland, Bosnien-Herzegovina, Aserbajdsjan, Montenegro og Malta.

På trods af de mange lange rejser er Landstræner Lars Søndergaard fortrøstningsfuld:

“Lodtrækningen kunne have været både bedre og værre for os. Rusland bliver en stor udfordring i kampen om førstepladsen, og der venter flere svære ture til Østeuropa. Vi har et stærkt hold, og vi glæder os til en spændende kvalifikation. Jeg ser gode chancer for at komme til VM,” siger Lars Søndergaard til DBU.dk

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Christian Eriksen er tilbage: Flere overraskelser i Hjulmands landsholdstrup

Danmarks landsholdstrup til kampene mod Holland og Serbien.  Kasper Schmeichel Frederik Rønnow Daniel Iversen Rasmus Nissen Alexander Bah Joachim Andersen Victor Nelsson Andreas Christensen Jannik Vestergaard Joakim Mæhle Christian Eriksen Philip Billing Christian Nørgaard Pierre Emile Højbjerg Mathias Jensen Thomas...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0