Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Danmark spiller på et af Europas mest historiske stadions

Når Danmark løber på banen i Glasgow 15/11 – 2021 venter der spillerne og os fans en helt speciel oplevelse.
Ikke nok med at det er VM-kvalens sidste kamp, men kampen bliver også spillet på det historiske Hampden Park.

Hampden Park åbnede i 1903, hvor skotlands ældste klub Queens Park mødte Celtic FC.
I 1904 blev der for første gang afholdt skotsk pokalfinale på Hampden Park. Hele 64.672 tilskuere var på plads til finalen mellem Celtic og Rangers (Old Firm)
Stadion blev sidenhen udvidet og frem til år 1950 var det verdens største stadions. Herefter overtog Maracana i Rio den position. En af de helt store kampe på Hampden Park fandt sted i 1929 hvor Skotterne tog i mod England. Her var hele 149.415 tilskuere på plads på Hampden Park, men også op i mod 20.000 tilskuere uden billetter havde fundet sin vej til tribunerne.

I dag er der plads til knap 52.000 på det smukke Hampden Park og der er næsten altid fuldt hus når det skotske Landshold spiller.

Skotlands´s ældste klub Queens Park har haft hjemmebane på Hampden Park i mange siden åbningen i 1903, men rykker her i 2021 til deres eget stadions.

Hampden Park er ejet af det skotske fodbold forbund og vil i fremtiden kun blive brugt af Landsholdet og her den skotske pokalfinale vil blive spillet som hidtil.

Vi i Camp92 glæder os vanvittigt meget til at opleve dette historiske og meget stemningsfyldte stadion. Derfor kan vi kun opfordre alle jer til at rejse med til Skotland, der venter en kæmpe kæmpe oplevelse og så skal vi prøve at overdøve skotterne snagmæssigt.

Vær en del af fællesskabet i Skotland og book din plads på det danske Fanhotel her

 

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0