Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Har du en sang til tribunen?

EM på hjemmebane nærmer sig og glædeligvis ser det ud som, at der kommer danske fans på tribunen. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi gerne skal udvikle fankulturen omkring Landsholdet, hvorfor der også er behov for at vi får udvidet sangrepertoiret.

Har du et bud på en god stemningsskabende sang til tribunen, så send den til os på redaktion@camp92.dk eller smid dit bud i kommentarfeltet på vores Facebook. Så samler vi de bedste bud og viderebringer dem til vores Capo og fankoordinatoren.

Kom så DANMARK!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Christian Eriksen er tilbage: Flere overraskelser i Hjulmands landsholdstrup

Danmarks landsholdstrup til kampene mod Holland og Serbien.  Kasper Schmeichel Frederik Rønnow Daniel Iversen Rasmus Nissen Alexander Bah Joachim Andersen Victor Nelsson Andreas Christensen Jannik Vestergaard Joakim Mæhle Christian Eriksen Philip Billing Christian Nørgaard Pierre Emile Højbjerg Mathias Jensen Thomas...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0