Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Mange danske fans har fået refunderet deres billetkøb

I går sendte UEFA en nedslående besked til mange danske fans, som havde glædet sig til at opleve EM på hjemmebane. UEFA håndtere billetsalget til alle deres slutrunder, og som bekendt er det hele blevet væsentlig udfordret at den globale pandemi. Selvom det var kendt, at alle desværre ikke fik mulighed for at benytte sine billetter, så forstår vi alle den store skuffelse, som alle vi landsholdsfans sidder med. Det er en ‘once in a lifetime’ oplevelse som vi står over for.

Vi forsøger herunder at give en status på den kedelige situationen.

Overblikket

– Alle billetter er solgt via UEFA

– DBU har i det mulige omfang forsøgt at få UEFA til at belønne loyalitet ved at bibeholde modellen fra EM-billetfordelingen i december 2019.

Derfor foregik billetfordelingen således:
– 50 % af fanklub-billetterne bliver prioriteret efter loyalitetsranglisten pr. 1 december 2019.
– 50 % af fanklub-billetterne går i lodtrækning blandt ALLE fanklub-billetkøbere til den pågældende kamp. Her vil hvert 10’ende loyalitetspoint give et lod i tombolaen.

– Der var solgt billetter i 8 priskategorier, hvorfor loyale fans stadig blev ramt af lodtrækningen, da der var mange med høje loyalitetspoint, som har valgt at købe billet i kategori 1. Desværre også flere end der var plads til i denne kategori. UEFA har desværre ikke tilladt DBU at kunne flytte disse loyale fans i en anden kategori.

– DBU er endnu ikke blevet informeret af UEFA om den endelige billetfordeling.

– DBU håber fortsat at det bliver muligt at der kan bydes flere tilskuere velkommen i Parken. Dette er dog alene en myndighedsbeslutning.

– Såfremt at DBU skulle få adgang til at fordele ‘nye’ billetter, så vil de stræbe efter at belønne de loyale fans.

– Hvis du endnu ikke har fået information fra UEFA, så er det som udgangspunkt godt nyt MEN det forventes at der fortsat vil komme flere annulleringer i løbet af maj. Desværre.

– Alle Follow Your Team billetter (Dvs. 1/8-finale, 1/4-finale, semifinale og finale) er annulleret tidligere, grundet uvisheden om rejserestriktioner. Disse kan åbne til salg igen, såfremt det bliver muligt grundet pandemien.

Hvis du vil læse mere eller har spørgsmål, så har DBU’s kommercielle chef, Ronnie Hansen og vores Fankoordinator Anders Hagen forsøgt at belyse en del over weekenden i Facebook gruppen Danes Away.

Derudover opfordre vi alle til at holde den gode tone i den kedelige tid. Vi er alle frustreret over at få frataget noget, som vi havde i hænderne samt uvisheden. Desværre er hverken DBU eller UEFA at ligge til ansvar for den pandemi hele verden står overfor og vi danskere har ikke ‘stjålet’ billetter fra hinanden. Lad os stå sammen i det danske fanfælleskab for at skabe den bedst mulige slutrundefest, selvom den ikke bliver som vi alle havde drømt om.

Sammen for Danmark!

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0