Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

EM-truppen udtages i morgen

Med de europæiske ligaer afsluttet i denne weekend, så kommer EM tættere på. I morgen udtager landstræner Kasper Hjulmand de 26 mand, som skal kæmpe for vores land. Udtagelsen finder sted ved et event i København og du kan følge udtagelsen live fra kl. 19.00 på TV3+, hvor Signe Vadgaard og Peter Grønborg vil være værter. Derudover vil DBU og Hummel præsentere vores nye 3. trøje.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Christian Eriksen er tilbage: Flere overraskelser i Hjulmands landsholdstrup

Danmarks landsholdstrup til kampene mod Holland og Serbien.  Kasper Schmeichel Frederik Rønnow Daniel Iversen Rasmus Nissen Alexander Bah Joachim Andersen Victor Nelsson Andreas Christensen Jannik Vestergaard Joakim Mæhle Christian Eriksen Philip Billing Christian Nørgaard Pierre Emile Højbjerg Mathias Jensen Thomas...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0