Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Landsholdsfans skal arrangere fodboldrejser for DBU

Fodbold er en folkesport, som knytter venskaber og skaber fællesskaber på tværs af alle samfundslag og kulturer. De værdier kommer til at være i fokus, når Landsholdsrejser som officiel rejsepartner med DBU arrangerer udebaneture for danske fodboldfans

I dag er det blevet offentliggjort, at Landsholdrejser er blevet officiel rejsepartner med DBU. Det betyder, at det er landsholdsfans, der fremover vil tilbyde udebane-oplevelser med landsholdet til andre danske landsholdsfans. Aftalen betyder, at Landsholdsrejser nu kan formidle kampbillet til det danske fanafsnit, når de udbyder en udebanetur.

Landsholdsrejser er stiftet af tre danske fodboldfans, som lever og ånder for fodbold.

– Vi elsker at skabe et fællesskab omkring landsholdet, hvor venskaber og tætte bånd bliver etableret på tværs af landets grænser. For os er det en ambition at arrangere fanrejser, som vi selv har lyst til at tage med på, og derfor vil fremtidens rejser med os byde på autentiske oplevelser på destinationen samt en høj kvalitet, forklarer Nicolai Bryde Nielsen, der er direktør og stifter af Landsholdsrejser.dk.

Landsholdsrejser.dk er etableret af en håndfuld fodboldromantikere, som tilsammen har 200 fodboldlandskampe og 15 slutrunder på cv’et. Det er en passionen for det danske landshold, der har fået dem til at starte Landsholdsrejser med et mål om at fylde udebanetribunerne, så de danske landsholdsdrenge får de optimale betingelser for at høste sejre.

– Vi ønsker at binde Danmark sammen ved at arrangere rejser for alle danske fans, uanset hvor gamle de er, og hvor de kommer fra i landet. Når det danske landshold spiller, er vi sammen om Danmark, siger Nicolai Bryde Nielsen.

Allerede nu er salget åbnet til efterårets vigtige kvalifikationskampe, hvor Herrelandsholdet skal besøge Færøerne, Moldova og Skotland. Er du medlem af Camp92, får du rabat på udebaneturene med Landholdsrejser.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Christian Eriksen: Jeg har det rigtig godt

Endelig kom der en melding fra Christian Eriksen. Hele Danmark holdt vejret den 12. juni i den første EM-kamp på dansk græs imod Finland....

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0