Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Alphabeat laver den officielle EM-sang med Herrelandsholdet

I håbede godt nok på Fyr & Flamme og Gulddreng men i stedet er det fantastiske Alphabeat, som skal lave årets EM-sang sammen med Herrelandsholdet. Sangen bliver indspillet i Østrig, hvor drengene netop nu er på træningslejr frem mod testkampen onsdag aften mod Tyskland.

Sangen hedder ’Danmarks Dynamite’, og som vi spåede tidligere, så hopper vores yndlings målmand Kasper Schmeichel bag mikrofonen og synger for. En positiv overraskelse er at vores to andre helte Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen også går i Frank Arnesens fra 1988 og supplerer Kasper Schmeichel i første vers inden resten af Landsholdet kommer med som kor.

Sangen udkommer på fredag kl. 10.00 og du kan læse mere hos DBU.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Christian Eriksen: Jeg har det rigtig godt

Endelig kom der en melding fra Christian Eriksen. Hele Danmark holdt vejret den 12. juni i den første EM-kamp på dansk græs imod Finland....

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0