Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Alphabeat laver den officielle EM-sang med Herrelandsholdet

I håbede godt nok på Fyr & Flamme og Gulddreng men i stedet er det fantastiske Alphabeat, som skal lave årets EM-sang sammen med Herrelandsholdet. Sangen bliver indspillet i Østrig, hvor drengene netop nu er på træningslejr frem mod testkampen onsdag aften mod Tyskland.

Sangen hedder ’Danmarks Dynamite’, og som vi spåede tidligere, så hopper vores yndlings målmand Kasper Schmeichel bag mikrofonen og synger for. En positiv overraskelse er at vores to andre helte Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen også går i Frank Arnesens fra 1988 og supplerer Kasper Schmeichel i første vers inden resten af Landsholdet kommer med som kor.

Sangen udkommer på fredag kl. 10.00 og du kan læse mere hos DBU.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0