Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Vi er i kvartfinalen!!

For første gang siden 1998 vandt vi en knockout kamp ved en slutrunde og hvilken kamp. Vores danske drenge leverede i samme grad, som den imponerende opbakning i Amsterdam. I løbet af hele dagen satte vi fans scenen for en ægte fodboldfest og Amsterdams gader blev malet røde og hvide for holdet – for nationen – for fællesskabet. På lørdag gælder det så EM kvartfinale, hvor vi møder vinderen af Holland – Tjekkiet.

Du kan allerede nu tilmelde dig information om turen til Baku hos Landsholdsrejser.dk, hvor du som vanlig vil få rabat som medlem af Camp 92. Det er GRATIS at være medlem.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Tak er et fattigt ord

Det var sommeren, hvor vi lærte, at livet er det vigtigste. Det var sommeren, hvor vi lærte at være sammen med vores kære. Og det var...

Her kan du se EM-bold på storskærm

For de fleste danskere er det desværre umuligt at se fodbold dér, hvor fodbold bør ses - på stadion. Derfor samles tusindvis af danskere til storskærmsarrangementer rundt omkring i landet.

Før Baku: Genoplev stemningen fra turen til Amsterdam

Danskerne tæmmede den walisiske drage i Amsterdam, og dermed er Herrelandsholdet klar til en tur til Baku i Aserbajdsjan, hvor Tjekkiet venter. Men indtil da kan vi da lige nyde turen til Holland i billeder

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0