Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Vi er i kvartfinalen!!

For første gang siden 1998 vandt vi en knockout kamp ved en slutrunde og hvilken kamp. Vores danske drenge leverede i samme grad, som den imponerende opbakning i Amsterdam. I løbet af hele dagen satte vi fans scenen for en ægte fodboldfest og Amsterdams gader blev malet røde og hvide for holdet – for nationen – for fællesskabet. På lørdag gælder det så EM kvartfinale, hvor vi møder vinderen af Holland – Tjekkiet.

Du kan allerede nu tilmelde dig information om turen til Baku hos Landsholdsrejser.dk, hvor du som vanlig vil få rabat som medlem af Camp 92. Det er GRATIS at være medlem.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Lær modstanderen at kende: Moldova

På lørdag spiller Danmark imod Moldova, og det er nok ikke et landshold, der vækker mange minder for den danske fodboldfan. Moldovas landshold har...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0