Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Ny aftale: Her er den nye bar for danske fans til Landskampe

I Camp 92 vil vi være sammen om oplevelserne, der skaber minderne. Vi vil skabe samlingspunktet for danske fans før under og efter kampene.
Vi er derfor meget glade for at kunne præsentere en ny baraftale, som vi håber kan skabe det, vi gerne vil nemlig fest og farver og fantastisk stemning til de danske landskampe.

Vores fremtidige opvarmningsbar bliver Old Irish Pub på Frederiksberg.

Pubben ligger i hjertet af Frederiksberg på Smallegade lige ved Frederiksberg Rådhus.
Herfra er der ca. 300 meter til Frederiksberg Metro Station, hvor metroen kører lige til Trianglen Metro Station ved Parken.

Pubben er indrettet i lokaler, der tidligere husede et teater. Derfor er indretningen virkelig lækker i forhold til os fans.

Man kommer ind i det første rum, hvor der er fede sofa/lounge områder med flere tv skærme og en stor bar.

Herfra kan man bevæge sig ovenpå, hvor der også er sofa/loungeområde samt billard og bar. Fra den øverste etage kan man komme ud på en stor balkon i selve teatersalen.

Den gamle teatersal, som selvfølgelig også har indgang fra stueetagen, er et kæmpe rum med flere barer og sofagrupper og en stor scene nede bagerst i lokalet.
Scenen gør det muligt for os at få en fed opvarmningsstemning med alt hvad der hører sig til

Pubben kan huse 7-800 mennesker og er vant til at have større grupper af glade fodboldfans på besøg.

Foto: Old Irish Pub

Danmark-Skotland på pubben

På onsdag er det 1 september. Her forsvinder en del af de tidligere corona restriktioner, og nattelivet vender tilbage mange steder.

Det falder lige sammen med, at Danmark får besøg af Skotland i Parken, hvorfor vi skal have en kæmpe opvarmningsfest på pubben!

Pubben vil denne dag åbne kl. 14.00 og holde åben til kl. 02.00

Der vil i hele åbningstiden være alm 0,5 liters Carlsberg fadøl for en flad 20´er – Så man kan lige svinge forbi efter kampen med metroen og få en gå-hjem-øl stadig for 20 kr
Kampen vises selvfølgelig på alle skærme på pubben, for dem der ikke har fået billet til kampen.

Pubben kan huse 7-800 mennesker. Så der er plads til en del mennesker på pubben. Og der ud over så kan der på torvet foran pubben/rådhuset også være RIGTIG mange mennesker på de varme sommeraftener.

Det er en lækker pub, som er vant til at have fodboldfans på besøg.

Vi ser frem til at åbne vores nye fanpub onsdag d. 1 september kl 14.00 sammen med en masse rød/hvide danske fans og være med til at skabe jeres minder sammen med os …

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0