Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Sådan er det gået de danske landsholdsdrenge i weekenden

Kasper Schmeichel, Jannik Vestergaard og Joachim Andernsen spillede hele kampen, da Leicester og Crystal Palace spillede 2-2 i London.

Frederik Rønnow sad på bænken hele kampen, da Union Berling vandt med 1-2 i Mainz.

Jesper Hansen spillede hele kampen for AGF i 4-0 nederlaget på udebane mod FC Midtjylland.

AC Milan og Simon Kjær slog på udebane lørdag aften Joachim Mæhle og Atalanta med 2-3. Kjær spillede hele kampen og Mæhle fik 56 minutter.

Det blev også til spilletid i Serie A for Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen, som begge blev udskiftet i deres indbyrdes 3-3 kamp mellem Sampdoria og Udinese. Stryger havde en uheldig rolle med selvmålet til 1-1 efter 24 minutter.

I La Liga var der fuldtid til Daniel Wass for Valencia, som spillede 0-0 på udebane mod Jens Jönsson og Cadiz.

I Tyskland var der 69 minutter til Yussuf Poulsen, da Leipzig slog Bochum og Jacob Bruun Larsen scorede reduceringsmålet til 1-3, da Hoffenheim tabte i Stuttgart,

Pierre Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham og scorede i Tottenhams 2-1 sejr over Aston Villa.

Brentford med Matthias Jensen og Christian Nørgaard vandt 2-1 på udebane mod West Ham. Nørgaard fik fuld tid og Matthias Jensen kom på banen efter 29 minutter.

Andreas Cornelius spillede 68 minutter for Trabzonspor og Jonas Wind spillede hele kampen i FC Københavns 1-1 kamp mod Viborg.

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Danmark er klar til VM

Danmark har indtil videre gjort rent bord og holdt modstanderne fra at score i kvalifikationskampene til VM i Qatar. Med to kampe igen er Herrelandsholdet klar til slutrunden.

Optakt: Danmark mod Østrig

4! 4! 4! 4-0! endnu engang kunne de danske roligans skråle med på den nye velkendte sejrsmelodi, da Danmark slog Moldova 4-0 i lørdags....

Lær modstanderen at kende: Moldova

På lørdag spiller Danmark imod Moldova, og det er nok ikke et landshold, der vækker mange minder for den danske fodboldfan. Moldovas landshold har...

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0