Annonce:
Annonceplads: 728x90
Annonce:
Annonce:
Annonce:
 
Annonce:

Christian Eriksen: Jeg har det rigtig godt

Endelig kom der en melding fra Christian Eriksen. Hele Danmark holdt vejret den 12. juni i den første EM-kamp på dansk græs imod Finland. Efter et indkast fra Joakim Mæhle falder Christian Eriksen til jorden og var “helt væk” i 3-4 minutter som han selv beskriver det. Hjertestop…

Landsholdslægernes hæderlige indsats, som senere fuldt fortjent fik overrakt UEFA President Award, fik heldigvis liv i Christian Eriksen igen. Efter hvad der føltes som en evighed i Parken, kom der endelig den bedste nyhed på lystavlen man nogensinde har fået på et fodboldstadion.

Christian Eriksen er vågen og hans tilstand stabil.

Foto: Robert Hendel

Et par dage efter hændelsen kom der et billede på Instagram med en smilende Christian fra Rigshospitalet med en tommel op. Efterfølgende var der ingen kommunikation fra den magiske midtbaneaktør. Men den 4. januar kom der endelig en melding i et personligt Interview med Andreas Kraul fra DR1.

Danskerne havde ventet i over et halvt år på det nok mest åbenlyse, men samtidigt det vigtigste spørgsmål siden den 12. juni; ”Hvordan har du det?”. Jeg har det rigtig godt”.

Den lange ventetid skyldes den store afklaring om et muligt comeback til vores alles favoritsport, fodbold. Christian Eriksen fortæller i Interviewet, at han kom til bevidsthed med det samme efter genoplivningen, men tænkte i ambulancen ” behold mine støvler, det er slut, jeg spiller ikke fodbold mere”. Det har heldigvis ændret sig siden den traumatiske dag i Parken.

Jeg vil spille fodbold

Den sene julegave fra Christian Eriksen gav genlyd i hele Danmark. Endelig fik man en bekræftelse på om at Eriksen kan spille igen. Samtidigt fastsætter han også et mål og en drøm. ”Tanken og drømmen er at komme tilbage!”.

Foto: Robert Hendel

Han vil spille fodbold og bevise at det hjertestop var en “one-timer”. Christian Eriksen fik indopereret en hjertestarter efterfølgende, en såkaldt ICD-enhed. Som han fortæller, er sandsynligheden for endnu et hjertestop lille, men hvis det sker igen, er der en hjælp. ”Det er blot en ekstra sikkerhed…, den idé om jeg falder om igen skal væk”.

Hjertestartere er forbudt at spille med i Italien og det betød desværre, at kontrakten i hans Italienske Inter blev ophævet og dermed står han nu som klubløs. ”Arbejdsløs for første gang i mit liv”, som Christian Eriksen joker med. Hvor Christian ender med at spille, spekulerer verdens medier over. Men Christians mål er at komme tilbage og spille for landsholdet i Parken. Landsholdet fylder meget for Christian og derfor kom han med et stålsat mål forud for det nye år:

 

Mit mål er jeg skal til VM i Qatar.

Hjertemæssigt er der ikke noget der siger, det ikke skulle kunne lade sig gøre at spille igen”.

Det skabte naturligvis glæde hos alle roligans, som nu håber på at råbe”Christian! Eriksen! ” til deres store helt fra lægterne. Så nu er spørgsmålet bare om de fodboldmæssige egenskaber rækker til en udtagelse fra Kasper Hjulmand. I hvert fald røber Christian Eriksen, at han stadigvæk har bevaret en af sine bedste tekniske kvaliteter:

Foto: Robert Hendel

 

Den kan godt sidde oppe i hjørnet, ja det kan den godt stadigvæk…

Se også

Annonce:

Seneste nyt

Galleri: Amsterdam tur/retur

Danmark tabte venskabskampen mod Holland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Stemningen blandt de danske fans fejlede dog ingen til trods det kedelige resultat.

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0